2011 m. sausio 4 d., antradienis

Blogų reklamos savaitė

Rokiškis skelbia blogų tarpusavio reklamos savaitę. Prisijungiame prie jos. Turime specialų puslapį, kuriame yra nuolat automatiškai atnaujinamas mūsų skaitomų lietuviškų blogų naujausių žinučių sąrašas. Be to, panašią funkciją alieka ir LiveJournal draugų sąrašas.

Atskiro paminėjimo nusipelno pats Rokiškis, kurį dažną dieną įsijungiu anksčiau nei kokį nors Delfį. Visada laukiu Kreivarankio ir vis rečiau beparašančio Petro Kudaro straipsnių. Vklasės minėti neverta, nes turbūt visi ir taip žino, o štai Remigijaus Šimašiaus bloge galime stebėti, kaip laisvės mėgėjas, tapęs ministru, vis dar stengiasi nesusirgti politiko liga. Apie vaikų ugdymą galiu rekomenduoti Austėjos blogą. Andrius Užkalnis visada rašo labai įdomiai, nes pas jį susipina dvi priešingybės - snobizmas ir intriga.

3 komentarai:

  1. Nematoma Ranka, siūlau apsilankyti ir eitne.lt
    Čia ir vaikų auginimas ir namų idėjos ir receptai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dainiau, ar jus ko nepainiojate? Ar kartais blogo nesumaisete su parduotuve? Ar tiesiog samoningas budas klaidinti skaitytojus?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dėkui už paminėjimą. Tiesą pasakius nelabai suprantu, ką ekonomistai gali rasti pas mane įdomaus, bet jaučiuosi pagerbtas. ;)

    AtsakytiPanaikinti