2010 m. sausio 30 d., šeštadienis

Limuzino vairuotojo išmintis

Pora minčių iš paskutinio Econtalk'o su M.Mungeriu (kuris klipe vairuoja Hayeko ir Keinso limuziną):
  • kai kas sako, kad pietinėje Kalifornijoje trūksta geriamo vandens, nes ten mažai lyja. Bet Kalifornijoje netrūksta Mercedes ar Jaguar automobilių, nors jie taip pat ten iš dangaus nekrinta.
  • jei karvės, kuri baigia gyvenimą skerdykloje, gyvenimas vis tiek šio to vertas, tai vegetarai mažina bendrą gyvulių gerovę. Jeigu jiems rūpi gyvulių gerovė, užuot nevalgius mėsos jiems labiau vertėtų propaguoti gerą elgesį su gyvūnais (iki juos paskerdžiant). Čia sunku susilaikyti nepridūrus, kad geriausias patarimas vegetarams, kurie nekenčia augalų - leisti jiems supūti prekybos centrų lentynose.

2 komentarai:

  1. Jei okupuotų šalių vergai praranda darbinę jėgą ir jie palaidojami bendrose duobėse, jų gyvenimas vis tiek šio to vertas. Protestuojantys prieš vergovę, geriau galėjo pasirūpinti jiems maistu, kad šie ilgiau ir našiau galėtų ištempti lažą ;

    Apie vegetarus nekenčiančius augalų neesu girdėjęs arba neaišku, kas tuo norėta pasakyt.

    Šiaip rekomenduotina dėl platesnio pasaulio supratimo www topvideo.lt/?p=608
    Dar galėčiau rekomenduot pilną faktų filmą apie tiesioginį gyvulinių proteinų sąryšį su vėžiu (50% tikimybės padidėjimas)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jei visi žmonės taptų vegetarais, karvės (geresnis pavyzdys - kiaulės) labai greitai taptų nykstančia gyvūnų rūšimi. Dėl to lyginti gyvulininkystę su vergove švelniai tariant šiek tiek nekorektiška.

    Kitas dalykas, šis postas visgi skirtas žmonėms, kurie yra girdėję apie augalų nekenčiančius vegetarus :-)

    AtsakytiPanaikinti